Thursday, February 3, 2011

antivirus καλύτερο σχόλια δοκιμαστικό λογισμικό προγραμμάτων προστασίας δωρεάν downloads avira μικροσκόπιο σάρωσης την καταπολέμηση του ιού ασφάλεια firewall χαρακτηρισμοί υπολογιστή του Windows Server panda σούπερ top spyware ζωντανά 2011 σαρωτή malware μαλακό συστήματα pro γα

Όταν επιλέγετε λογισμικό προστασίας από ιούς, ενδέχεται να χρειαστεί να περιοριστεί σε μερικά προγράμματα, αλλά δεν είστε βέβαιοι ποια θα πρέπει να επιλέξετε. Αν ναι, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά των προγραμμάτων antivirus που θα πρέπει να εξετάσουμε και να συγκρίνουμε για να βοηθήσει με antivirus την απόφασή σας.
Ένα πράγμα που μπορεί να είναι χρήσιμη κατά την επιλογή μεταξύ διαφόρων προγραμμάτων antivirus λογισμικού ψάχνει για τους ιστοχώρους των καταναλωτών. Συνήθως αυτές οι ιστοσελίδες έχουν ήδη κάνει τα σχόλια του λογισμικού αντιμετώπισης ιών για σας, και μπορεί να σας δείξει πώς διάφορες συνιστώσες ρυθμό. Το μόνο πρόβλημα με το online antivirus συγκρίσεις είναι ότι τα προγράμματα που ψάχνετε δεν μπορεί να είναι σε σύγκριση με τους, το οποίο σας αφήνει πίσω στο σημείο μηδέν.
Εξαιτίας αυτού, ίσως χρειαστεί να κάνετε τη δική σας σύγκριση των προγραμμάτων antivirus, έτσι υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλετε να παρακολουθήσετε και να ελέγξει για με τα antivirus προγράμματα. Μπορείτε πιθανόν θα θέλετε να φορτώσετε τις ιστοσελίδες τους και να βρουν τις σελίδες χαρακτηριστικό για το antivirus, και να συγκρίνουν με βάση αυτό.
Ενημερώσεις - Θα το λογισμικό αντιμετώπισης ιών έχουν στην ιδιοκτησία τους ενημερώσεις αυτόματα; Θα πρέπει το λογισμικό σας να τεθούν σε κυκλοφορία ανά πάσα στιγμή, καθώς υπάρχουν πάντα νέοι ιοί που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο. Εάν δεν μπορείτε να έχετε αυτόματη ενημέρωση, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, τότε δεν θέλετε αυτό το συγκεκριμένο λογισμικό.
Δυνατότητες σάρωσης - Θα το λογισμικό προστασίας από ιούς σαρώσει όλα όσα χρειάζεστε για να? Μπορεί να σαρώσει τις εισερχόμενες και εξερχόμενων e-mail για ιούς, ανιχνεύστε τα αρχεία που κατεβάζετε, καθώς και ιστοσελίδες περιήγηση; Εάν το πρόγραμμα αντιμετώπισης ιών δεν μπορούν να κάνουν αυτά, τότε θα έχετε την ευκαιρία να θέλουν να ψάξουν για ένα άλλο πρόγραμμα προστασίας από ιούς.
Άδειες - Πόσες υπολογιστές μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς μετά; Με περισσότερα νοικοκυριά λειτουργίας περισσότερους από έναν υπολογιστές, αυτό μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για την απόφαση σχετικά με ένα πρόγραμμα. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό που αγοράζετε μπορεί να εγκατασταθεί σε περισσότερες από μία μηχανή, όπως μπορεί να πάρει ακριβός για την αγορά πολλαπλές εκδόσεις για κάθε πρόγραμμα προστασίας από ιούς.
Χρήση - Ένα άλλο μεγάλο πράγμα, όταν πρόκειται για πρόγραμμα προστασίας από ιούς είναι αυτό που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για. Αν το κάνετε μόνο μερικά περιήγησης, e-mail ή τα παιχνίδια, πιθανότατα δεν θα είναι πάρα πολύ σε κίνδυνο για ιούς. Αλλά, θα χρειαστεί ακόμα ένα πρόγραμμα εντοπισμού ιών κάποιου είδους, απλά ίσως δεν είναι τόσο ισχυρή ή ισχυρών, όπως άλλα προγράμματα antivirus εκεί έξω. Εάν στο μέλλον αποφασίσετε να αλλάξετε τις συνήθειές σας στο Internet, θα θελήσετε να επαναξιολογήσει εάν το antivirus εξακολουθεί να είναι σε θέση να χειριστεί τις ανάγκες σας.
Εάν δεν έχετε πάρει ήδη κάποιο είδος του λογισμικού προστασίας από ιούς, θα πρέπει να ασχοληθούν με αυτό το δικαίωμα τώρα! Λογισμικό προστασίας από ιούς δεν είναι επιλογή πια? Είναι μια απαίτηση όταν είστε στο διαδίκτυο. Όταν παίρνετε ένα νέο υπολογιστή, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρει λογισμικό προστασίας από ιούς που έχει συσταθεί, ακόμη και προτού να αρχίσετε τον έλεγχο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οτιδήποτε άλλο! Δεν ξέρετε ποτέ όταν ένας ιός κρύβεται!
Για να μάθετε περισσότερα για το λογισμικό προστασίας από ιούς που προτείνουμε, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ξεκινήσετε την προστασία του υπολογιστή σας σήμερα!
Προτεινόμενες Λογισμικό προστασίας από ιούς
Άρθρο Πηγή: http://EzineArticles.com/?expert=Dirk_Rader

Λογισμικό προστασίας από ιούς είναι μια απόλυτη αναγκαιότητα αν σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας στο διαδίκτυο. Online ιούς, malware, worms, spyware και άλλες καινούριες απειλές βρίσκονται σε άνοδο?. Δεν κινδυνεύουν να εκθέσουν τον υπολογιστή σας σε επιβλαβείς επιπτώσεις τους. Antivirus προστασία για τη ζωή του υπολογιστή σας. Γιατί να πληρώνουν κάθε χρόνο; AntiVirusKit 2005 (AVK) παρέχει ένα διπλό στρώμα προστασίας, συνδυασμός δύο από τις καλύτερες μηχανές αντιιών - Kaspersky και BitDefender - στο πλαίσιο ενός ενιαίου, εύκολο στη χρήση κονσόλα. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους κινητήρες, AVK ήταν το μόνο προϊόν από τα 35 που δοκιμάζονται από AV-Test.org το 2004 να επιτευχθεί 100% ανίχνευση του τόσο βασικού ιούς WildList και πληρέστερη συλλογή των ιών ζωολογικό κήπο.
Norton Antivirus και McAfee VirusScan είναι πιθανότατα δύο από τους πιο γνωστούς προμηθευτές λογισμικού αντιμετώπισης ιών γύρω με μερικά αρκετά καλά προϊόντα, αλλά υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω που κάνει τη δουλειά εξίσου καλά αν όχι καλύτερα. Οι αγοραστές αυτών των προϊόντων τείνουν να αναζητούν διαφορετικά πράγματα στο λογισμικό προστασίας από ιούς, ώστε να βράζει συνήθως κάτω για να δοκιμάσετε στο τέλος της ημέρας. Λογισμικό Norton Antivirus είναι ένα από τα καλύτερα antivirus εταιρείες λογισμικού εκεί έξω. Το Norton Antivirus 2006 λογισμικό εντοπίζει αυτόματα ιούς, δούρειους ίππους και σκουλήκια. Norton χρησιμοποιεί περισσότερη μνήμη και επιβραδύνει το σύστημα. NOD32 ανιχνεύει trojan που δεν ανιχνεύονται από το Norton επίσης.
Norton AntiVirusT 2009 παρέχει γρήγορο, που να ανταποκρίνεται άμυνα από όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων ιών, spyware, worms και άλλες κακόβουλες απειλές. Προστατεύει το σύστημά σας χωρίς η επιβράδυνση. Norton AntiVirus 2009 παρέχει γρήγορη απόκριση άμυνα από όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων ιών, spyware, worms και άλλες απειλές λογισμικού. Προστατεύει το σύστημά σας χωρίς η επιβράδυνση. Norton Antivirus 2009 έχει ένα εργαλείο που ονομάζεται Live Update ώστε να είναι βέβαιο ότι θα είναι συνεχώς την προστασία από όλες τις γνωστές μολύνσεις.
Norton AntiVirus 2009 ανιχνεύει αυτόματα και αφαιρεί ιούς, spyware και άλλων κινδύνων για την ασφάλεια. Παρέχει εκτεταμένες δυνατότητες ασφαλείας για την προστασία του υπολογιστή σας από ιούς και δούρειους ίππους. Norton Antivirus μένει έξω από το δρόμο σας ενώ εργάζεστε ή να παίξει. Την αυτοδίκαιη αναστολή όλων των μη κρίσιμων εργασιών και ειδοποιήσεις όταν απολαμβάνετε παιχνίδια και ταινίες. Norton Anti-Virus προστατεύει τον υπολογιστή σας σε βάθος και είναι σε θέση να εντοπίζουν τους ιούς προτού να μπορέσουν να επηρεάσουν τον υπολογιστή σας. Αυτό γίνεται με την παροχή σας με: 1) Email προστασία 2) Web Προστασίας 3) Ανανεώσεις Live Email Προστασίας. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για έναν ιό για να διεισδύσει στον υπολογιστή σας και συνήθως μόνο αφού ο ιός έχει.
Antivirus 2009 έχει τη δυνατότητα να αναδημιουργήσει το ίδιο μετά την επανεκκίνηση και του «Συστήματος σάρωση" μηνύματα μπορούν να συνεχίσουν να αναδυθεί στο έργο του διαχειριστή σας. Συνιστάται να εκτελέσετε μια σάρωση με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware για να ελέγξει για την παρουσία του Antivirus 2009 στον υπολογιστή σας. Antivirus 2009 μπορεί να χρησιμοποιεί σαρωτή σύστημα για να εμφανίσετε false positives που λειτουργούν ως κίνητρο για να αγοράσουν ανυποψίαστους χρήστες εμπορική έκδοση Antivirus 2009 είναι. Antivirus 2009 είναι ένα νέο πρόγραμμα παρίες anti-spyware. Επίσης, είναι ένας κλώνος του Antivirus 2008 - επίσης ένας αδίστακτος, και μια που που παράγεται περισσότερο κλώνοι από οποιαδήποτε άλλη πρόσφατα.
Ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό από ό, τι άλλες λύσεις στην αγορά, το Panda Antivirus Platinum 7.0 οθόνες φορτίο της CPU, την πρόληψη της υπερφόρτωσης που θα μπορούσαν να επηρεάσουν άλλες λειτουργίες του συστήματος. Το νέο Panda Antivirus Platinum 7.0 μηχανή περιλαμβάνει μια καινοτόμο σενάριο το κλείδωμα του συστήματος για την πρόληψη των δυνάμει επικίνδυνων συνημμένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το τρέξιμο και ένα αντι-dialer. Γρήγορη σάρωση του 2009 η έκδοση είναι ακόμα καλύτερο, ταχύτερο στον κλάδο μετά την πρώτη σάρωση. Ένα από τα καλύτερα Antivirus σουίτες στην αγορά πλησιέστερου ανταγωνιστή;
AVG λογισμικού είναι το καλύτερο antivirus στην αγορά, όσον αφορά το Dungeon Keeper ανησυχεί. AVG prob έρχεται σε περίπου δευτερόλεπτο. AVG7 μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για να ανακτήσετε δωρεάν ενημέρωση μέσω του δικτυακού τόπου Grisoft. AVG7 έρχεται συνεχώς σε ή κοντά στην κορυφή του πολλές δημοσκοπήσεις και σχόλια.
Καλύτερο Λογισμικό προστασίας από ιούς 2009
Άρθρο Πηγή: http://EzineArticles.com/?expert=Roger_Ramey

Για τη διεξαγωγή καθημερινές δραστηριότητες, εξαρτόμαστε από τον υπολογιστή. Υπολογιστής είναι σαν ένα χώρο εργασίας για όλους και έτσι πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το εργασιακό σας πρέπει να είναι ιδιαίτερα ασφαλείς όταν πρόκειται για τις ανησυχίες ασφάλειας.
Για την εξασφάλιση των δεδομένων σας από την παράνομη πρόσβαση, πρέπει να έχετε λογισμικό προστασίας από ιούς. Antivirus προστατεύει όλες τις πληροφορίες ή δεδομένα που αποθηκεύονται στον υπολογιστή από το να έχουν μολυνθεί από ανεπιθύμητα πράγματα. Αλλά είναι απαραίτητο για εσάς να αναβαθμίσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς, διότι μέρα με τη μέρα νέες ιοί σχεδιάζονται. Δεν μπορείτε να κρατήσετε σχετικά με τη συνέχιση με το παλιό λογισμικού αντιμετώπισης ιών για την ανίχνευση των ιών, που εξελίσσονται σε καθημερινή βάση. Για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από τα πρόσφατα εξελίχθηκε ιό, θα πρέπει να αναβαθμίσετε antivirus.
Χαρακτηριστικά
Μπορείτε να αναβαθμίσετε το λογισμικό εντοπισμού ιών με δύο τρόπους. Πρώτος τρόπος είναι να απεγκαταστήσετε την κατοικούν έκδοση του antivirus και εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης. Άλλος τρόπος είναι να πάει για λογισμικό προστασίας από ιούς με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζει στον υπολογιστή σας, ανάλογα με τη φύση της εργασίας σας. Διαφορετικοί τύποι λογισμικού προστασίας από ιούς που διατίθενται στην αγορά είναι Norton, McAfee, AVG και Kaspersky κλπ. Μπορούμε να συζητήσουμε τη διαδικασία για την αναβάθμιση των AVG Internet Security 8,0 - 8,5. Πήγαινε με τις οδηγίες που δίνονται παρακάτω, για να αναβαθμίσετε antivirus.
Βήμα 1 - Μετάβαση στην επίσημη ιστοσελίδα του AVG. Στη συνέχεια, επιλέξτε την τελευταία έκδοση του λογισμικού και κάντε κλικ στο "Ανανέωση και αναβάθμιση" για την αναβάθμιση.
ΒΗΜΑ 2 - Κάντε κλικ στο "Ανανέωση AVG σας Προστασίας» που αναφέρονται στην ενότητα "Ανανέωση και αναβάθμιση".
ΒΗΜΑ 3 - Συμπληρώστε τον αριθμό του πιστοποιητικού σας στο πλαίσιο κειμένου εμφανίζεται στο παράθυρο και κάντε κλικ στο "Ανανέωση ή αναβάθμιση μου AVG" επιλογή.
ΒΗΜΑ 4 - Επιλέξτε την κατάλληλη συνδρομή, όπως μία ή δύο το πρόγραμμα συνδρομής έτος και καταχωρούν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας. Κάντε κλικ στο κουμπί "Next" για να προχωρήσουμε περαιτέρω.
ΒΗΜΑ 5 - Τέλος κάντε κλικ στο "OK" για να ξεκινήσει η διαδικασία του download. Μόλις κατεβάσετε το AVG, εκτελέστε την εφαρμογή. Ο υπολογιστής σας θα πάρει μερικά δευτερόλεπτα για να εγκαταστήσει AVG.
Ευχρηστία
Εκτός από AVG θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά άλλα λογισμικό προστασίας από ιούς που μπορείτε να αναβαθμίσετε. Προαναφερόμενη διαδικασία είναι ίδια για την αναβάθμιση των συνηθέστερων λογισμικό προστασίας από ιούς. Ακολουθώντας τις οδηγίες, θα μπορούσατε να είστε σε θέση antivirus αναβάθμιση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μας PC ασφαλείας.
Σύσταση
Σε περίπτωση που αισθανθείτε άβολα να απεγκαταστήσετε antivirus με τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω, στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε για την τεχνική υποστήριξη πωλητές, οι οποίοι παρέχουν ειδικά τεχνική υποστήριξη για την αναβάθμιση των antivirus. τεχνικοί εμπειρογνώμονες τους θα αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας εξ αποστάσεως μέσω Διαδικτύου και θα συμβάλει στην αναβάθμιση και εγκατάσταση antivirus σύμφωνα με τη διαμόρφωση του PC σας.
Geoff Marsh είναι ένα CompTIA & Microsoft Certified μηχανικός και παρέχει υποστήριξη antivirus για iYogi ονόματος. iYogi προσφορές σε απευθείας σύνδεση λύση για όλες αναβάθμιση antivirus [http://antivirus.iyogi.net/upgrade/upgrade-antivirus.html], Trojans, spyware, adware και κακόβουλο λογισμικό. Ακόμη και νέα περίπλοκη και λεπτή απειλές μπορεί να καθορισθεί, γιατί η επιχείρηση χρησιμοποιεί προηγμένα εργαλεία και τεχνικές.
Άρθρο Πηγή: http://EzineArticles.com/?expert=Geoff_Marsh